Betaling, verzending & retourneren

Betalen
U kun uw bestelling veilig en op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– iDeal
– Overboeking
– PayPal
– SOFORT Banking
– Bancontact
– Creditcard

Verzending
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Onze levertijd is doorgaans 2-3 werkdagen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland
Brievenbuspakketjes tot 2 kg € 3,95
Pakketjes groter dan de brievenbus tot 23 kg € 5,95

De levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Pakketjes die groter zijn dan de brievenbus worden met track & trace verzonden. Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via boetiek@avilareizen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

N.B. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die u via deze webwinkel koopt die op maat worden gemaakt volgens de door u aangegeven specificatie. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

N.B. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die u via deze webwinkel koopt die slechts een beperkte houdbaarheid hebben en daarom niet geretourneerd kunnen worden. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.