Skip to content

De Bijbel van de Italiaanse keuken

31,99

In De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti – van restaurant Toscanini in Amsterdam – de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stapfotografie en uitleg van basisingrediënten, culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Italiaanse gerechten. Maak een reis door Italië met recepten uit elke regio: serveer bijvoorbeeld de welbekende pasta alla puttanesca uit Campania, bereid de lekkerste saltimbocca alla Romana, proef de cotechino uit Emilia-Romagna, maak Venetiaanse risi e bisi en reis af naar Liguria voor de klassieke torta pasqualina. Kortom, De bijbel van de Italiaanse keuken is voor zowel de beginnende als de ervaren thuiskok een verrassend en leerzaam naslagwerk.

De bijbel van de Italiaanse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Italiaanse keuken wil leren kennen.

Auteur: Maud Moody Leonardo Pacenti
Uitgever: Carrera
Co-auteur: Nina Bogaerts
Nederlands | Hardcover | 9789048844906 | Druk: 1 maart 2019 | 496 pagina’s

De bijbel van de Italiaanse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Italiaanse keuken wil leren kennen.

Auteur: Maud Moody Leonardo Pacenti
Uitgever: Carrera
Co-auteur: Nina Bogaerts
Nederlands | Hardcover | 9789048844906 | Druk: 1 maart 2019 | 496 pagina’s